Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/ivanatan/studiomilen.com/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/ivanatan/studiomilen.com/wp-includes/plugin.php on line 600
АКЦИЯ РЕГЕНЕРАЦИЯ! | Студио МилЕН - Татяна Жекова - психолог, психотерапевт, скенар-терапия, хипноза

АКЦИЯ РЕГЕНЕРАЦИЯ!

През месеците април и май, Студио МилЕН стартира акция „Регенерация“. Пролетта е най-подходящото време за лечение, пречистване и възстановяване.
Лечебните импулси на уреда СКЕНАР, чрез специално разработените методики за въздействие върху организма, са вашият шанс за възстановяване на увредените структури на тялото и активиране на естествените ресурси за обновяване.
За всички, които вече познават лечебните импулси на СКЕНАР, както и тези, които тепърва ще му се доверят, Студиото е подготвило специално пролетно предложение:
Цената на една процедура СКЕНАР-терапия през месеците май и април, е 15 лв. за курс на лечение с предплащане. Доказано е, че 8-10 процедури са оптимални за целите на лечението. По време на курса се прилагат върху тялото специално разработените за СКЕНАР индивидуални методики за откриване на проблемните места и активиране на процеса на оздравяване, за отстраняване на енергийните блокажи и хармонизиране на организма.
Уредът е малък и компактен за да може да открива и най-малките зони с патологични промени. Към апарата СКЕНАР се включват приставки, които осигуряват ефективната работа върху цялото тяло, включително окосмени участъци, очи и лигавици. В терапията се включва и работа по меридиани, Су Джок и други холографски методи. Философията на СКЕНАР-терапията съчетава традиционната медицина с древното лечителско изкуство на изтока, което прави СКЕНАР толкова ефективен и полезен за здравето.
Лечението стартира с КОМПЮТЪРНА РЕФЛЕКСОДИАГНОСТИКА РИСТА – ЕПД по методите на проф.НАКАТАНИ, проф. фОЛ, аурикулодиагностика
Чрез нея имаме възможност да получим обективна информация за съществуващите в тялото проблеми, както и за тези в най-ранен стадий на развитие, което подпомага и съкращава терапията. Тя очертава и предразположенията на организма към определени заболявания, което позволява своевременно насочване към специалисти за уточняване на диагнозата и допълнителни клинични изследвания. Цена 40 лв. При провеждане на курс на лечение със СКЕНАР-терапия, контролната диагностика в края на лечението е безплатна.
За повече информация вижте на сайта www.studioilen.com
За записване тел. 0888 503 888 – Татяна Жекова /Ако не вдигна телефона веднага, по-късно ще върна обаждането ви/